Continuarà - 02/11/10
Continuarà...  Continuarà - 02/11/10

L'obra "Gata sobre teulada de zinc calenta" i la pel·lícula de Pau Freixas "Herois", seran d'altres temes del programa L'espai que repassa el...

02/11/2010 00:27:55
Continuarà - 02/11/10 Continuarà - 02/11/10
Continuarà - 02/11/10 00:27:55 02/11/2010
Sinopsis

L'obra "Gata sobre teulada de zinc calenta" i la pel·lícula de Pau Freixas "Herois", seran d'altres temes del programa

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, teatre, música, art i disseny.

Hindi Zahra és una cantant i compositora marroquina, que viu a París, canta en anglès i bereber, i es defineix com una nòmada de la música. Està considerada com una de les 10 artistes més rellevants del 2010. L'equip de "Continuarà" ha parlat amb ella.

Una família es desintegra sota la pressió inexorable del pas del temps. En una plantació al delta del Mississipi, el patriarca agonitza. Els dos fills, Brick i Gooper s'enfronten violentament per l'herència, i Brick es refugia en l'alcohol davant la resistència de la Maggie, la seva dona. Després de set anys de tancament i més de tres d'obres, "Continuarà" ha visitat el Teatre Lliure de Gràcia que reobre les seves portes. El cèlebre espai escènic de Barcelona, recupera l'activitat de la mà de "Gata sobre teulada de zinc calenta", adaptació al català de "La gata sobre la teulada de zinc", de Tennessee Williams.

Pel que fa al cinema, el programa recomana la pel·lícula de Pau Freixas, "Herois". Amb excel¿·ents interpretacions de Nerea Camacho, Eva Santolaria i Àlex Brendemühl, "Herois" és un viatge nostàlgic als anys vuitanta, anys de "La historia interminable", d'"ET", del mundial de futbol i de la música d'Umberto Tozzi.

A més d'altres informacions culturals, el programa ofereix les activitats més destacades de la setmana, a la secció Agenda.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán