Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Teresa Cunillera, Joe Biden i agument d'ingressos a les UCI

21.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Teresa Cunillera. La delegada del Govern a Catalunya ha defensat la convocatòria electoral "com més aviat millor". I es recolza en què el Procicat no ha endurit les restriccions. A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira i Montserrat Nebrera. L’endemà de la presa de possessió de Joe Biden, hem analitzat el discurs del nou president dels Estats Units amb Vicenç Sanclemente, excorresponsal a Washington i director de Ràdio4.

A Catalunya, els ingressos a les UCI per la Covid19 superen el pic de la segona onada. N’hem parlat amb el Dr. Jordi Mancebo, de l'Hospital de Sant Pau. I hem connectat amb Francesc Cayuela, president de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries, que demanen ser considerats col·lectiu prioritari en la vacunacióVíctor Amela ha vingut acompanyat del periodista Tomás Alcoverro, autor del llibre “Tot està per dir”. Hem acabat amb Xavier Sardà que ens ha avançat el debat de l’Obrim Fil d’aquesta nit.