Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Tancament Cerdanya i Ripollès, balanç del 2020 i Manu Guix

23.12.2020

Queden pocs dies per acabar l’any. Gemma Nierga ha analitzat com ens ha canviat la vida en aquest 2020 amb l’educador i escolapi Enric Canet i el filòsof Joan-Carles Mèlich. A la tertúlia d'actualitat han participat Esther Vera i Milagros Pérez Oliva. Davant el recent anunci de la Generalitat del confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès, hem connectat amb Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, i amb Dolors Costa, alcaldessa de Campdèvol. També hem parlat amb Isabel Ferrer, directora general de Protecció Civil per repassar les restriccions de mobilitat durant aquestes festes.

Hem conegut la colpidora història de l’Alba Raulet, afectada físicament després de passar la Covid19. Hem parlat amb Màrius Carol sobre com pot ser el tradicional discurs de Nadal que pronunciarà el rei Felip VI aquest dijous. L’Alícia Gómez, cap de Programes de TVE Catalunya, ens ha avançat quines pel·lícules en català s’emetran a TVE aquestes festes. I ens ha visitat el músic i compositor Manu Guix. Amb ell hem parlat del musical “El Petit Príncep” que torna a la Sala Barts.