Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Sánchez Llibre, debat sobre el retorn a l'escola i nevades

08.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Josep Sánchez Llibre. El president de Foment del Treball ha alertat sobre la desesperació dels sectors afectats per les restriccions. A la tertúlia d'actualitat han participat Ricard Fernández Deu i Manu Simarro. A les portes de la tornada a les escoles, aquest continua sent un debat ben viu. N'hem parlat amb Pepe Serrano, pediatra i vocal de la Societat Catalana de Pediatria, que n'és partidari. I també amb l'investigador Salvador Macip, un dels experts que recomana endarrerir aquest retorn a causa de la situació actual de la pandèmia.

Hem connectat amb Sara Rancaño per conèixer l'última hora als Estats Units després de l'assalt al Capitoli. I hem comentat aquests fets també, en clau espanyola, amb el periodista Rodolfo Irago. Amb Jaume Figueras Pep Prieto hem repassat algunes estrenes de cinema i sèries.