Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Roger Torrent, el 14F al TSJC i política migratòria d'EUA

19.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Roger Torrent. El president del Parlament veu l'ombra del PSC darrere la impugnació de l'ajornament del 14F. A la tertúlia d'actualitat han participat Antonio Baños i Milagros Pérez Oliva. Hem conegut quina és la situació dels hospitals al Regne Unit amb Joan Pons, infermer a l'Hospital de Sheffield. I hem repassat la política migratòria de Trump i la que té previst impulsar Biden amb l'escriptor peruà Santiago Roncagliolo.

Hem comentat amb Jaume Roura, president de FECAVEM, la decisió de l'Ajuntament de Barcelona de començar a cobrar per carregar vehicles elèctrics en els punts públics. I Mària Sánchez ens ha explicat com s'han endurit els controls i les infraccions als patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal. Hem acabat amb Queco Novell i Manu Simarro que han analitzat des d'un punt de vista teatral l'actualitat política.