Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Resultats 14-F, valoracions dels partits i el Barça en ratxa

15.02.2021

Analitzem els resultats de les eleccions catalanes del 14 de febrer, en una tertúlia amb Toni Aira, Sara González i Toni Bolaño. Quins pactes s'albiren? Quines valoracions en fan els partits? Per saber-ho, Gemma Nierga entrevista a representants dels principals grups polítics de Catalunya. Coneixem les opinions d'Eva Granados, número 2 del Partit dels Socialistes de Catalunya per Barcelona, Roger Torrent, número 3 d'Esquerra Republicana de CatalunyaLaura Borràs, cap de llista de Junts per Catalunya, Eulàlia Reguant, número 3 de la Candidatura d'Unitat Popular, i David Cid, número 5 d'En Comú Podem. Acabem el programa fent tertúlia esportiva amb Edgar Fornós, Gemma Herrero i Xabier Fortes.