Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Miquel Sàmper, preocupació pels aldarulls i eleccions al FCB

01.03.2021

Gemma Nierga entrevista al conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper. A la tertúlia amb Sara González i Toni Bolaño, entrevistem a Jordi Rodríguez Lima, portaveu del sindicat SAPOL de la Guàrdia Urbana, per parlar dels aldarulls Barcelona, i connectem amb Lluis Falgàs, periodista de RTVE, per valorar l'actualitat política. Sobre el relaxament de restriccions i la reobertura de centres comercials, connectem amb Debbie Padilla, des de dins d'una botiga del de Glòries, que parla amb una responsable. Entrevistem també Maria Vergés, síndica de greuges de la Vall d'Aran, per conèixer les seves peticions a la Generalitat, ja que són la zona amb pitjors dades epidemiològiques del coronavirus de Catalunya. I acabem el programa parlant de futbol i la cursa presidencial a les eleccions del FC Barcelona, amb la Gemma Herrero, l'Edgar Fornós i el Xabier Fortes.