Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Laura Borràs, noves restriccions i Gremi de Restauració

18.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Laura Borràs. La presidenciable de JxCat reconeix que en aquesta legislatura no s'ha avançat cap a la independència. A la tertúlia d'actualitat han participat Ricard Fernández Deu i Manu Simarro. Hem comentat les noves restriccions anunciades per la Generalitat davant l'increment de contagis amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona. I també hem connectat amb el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, que s'ha mostrat molt indignat al respecte.

Hem parlat amb el Dr. Antoni Sisó, president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, sobre els símptomes i tractaments de la Covid persistent. I amb Jaume Figueras Pep Prieto hem repassat sèries i pel·lícules de Nadal.