Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Josep Bargalló, tornada a l'escola i temporal Filomena

11.01.2021

El dia que els alumnes catalans tornen a les aules després de festes, Gemma Nierga ha entrevistat Josep Bargalló. El conseller d'Educació ha defensat mantenir les escoles obertes, mentre Salut Pública no digui el contrari. També hem conegut el punt de vista del Sindicat de Professors de Secundària, de la mà del seu secretari general i portaveu, Xavier Massó. A la tertúlia d'actualitat han participat Isabel Garcia Pagan i Neus Tomás.

Hem parlat amb Gemma Marfany, professora de genètica de la UB, sobre les causes que fan que la Covid19 ens afecti de manera diferent a uns i altres. I hem connectat amb Marta Martín per conèixer com evoluciona el pla de vacunació a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Entre els afectats per les noves restriccions de la Generalitat, trobem les llibreries. En parlem amb Lluís Morral, de la llibreria Laie. I hem comentat l'actualitat futbolística amb Edgar Fornós Gemma Herrero.