Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

José Zaragoza, Roger Pallarols i Matías Carnero (SEAT)

05.03.2021

Gemma Nierga entrevista al Cafè d'idees José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats. A la tertúlia amb Ricard Fernández Déu i Manu Simarro, entrevistem Matias Carnero, president del comitè d’empresa de SEAT, i connectem amb Gemma Esteba des de la planta de Martorell de SEAT. Sobre les noves restriccions contra el coronavirus Catalunya, entrevistem Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona, i Lluïsa Muñoz, portaveu del sector de la restauració en centres comercials. Amb la Maria Sánchez, des del barri del Poble Sec de Barcelona, coneixem el testimoni d’una família a punt de ser desnonada. Acabem el programa parlant de cine i sèries amb el Jaume Figueras i el Pep Prieto, amb qui fem la prèvia dels Premis Goya 2021.