Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Jordi Puigneró, el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc'

22.01.2021

Acabem la setmana al Cafè d’idees amb una entrevista de Gemma Nierga al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de Catalunya, Jordi Puigneró, amb qui parlem de què el TSJC manté les eleccions a Catalunya pel 14 de febrer i de si és o no perillós anar a votar enmig de la pandèmia del coronavirus

Comentem l’actualitat amb els tertulians Ricard Fernández Deu i Manu Simarro, i també connectem amb Lluis Falgàs. Amb els tertulians conversem amb Dolors Canals, professora de dret administratiu de la Universitat de Girona, sobre el periple judicial en el qual pot entrar el 14F. I a Alfonso García, propietari restaurant Casa Alfonso de Barcelona, sobre les mesures a la restauració contra el coronavirus i com s'organitza el sector per demanar ajuda. 

D’altra banda, Ariadna Gil i Joan Arqué ens presenten l’obra teatral 'Encara hi ha algú al bosc', que narra el relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans, acompanyats de Jaume Figueras i Pep Prieto. També parlem amb Adrián Fernández, responsable de mobilitat de Greenpeace Espanya, sobre la mortalitat per la contaminació.