Cafè d'idees - Jordi Puigneró, es manté el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc'
Cafè d'idees  Jordi Puigneró, el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc'

Cafè d'idees - Jordi Puigneró, es manté el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc'

22/01/2021 01:54:51
Recomendado para mayores de 12 años
Jordi Puigneró, el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc' Jordi Puigneró, el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc'
Jordi Puigneró, el 14F i 'Encara hi ha algú al bosc' 01:54:51 22/01/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Acabem la setmana al Cafè d’idees amb una entrevista de Gemma Nierga al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de Catalunya, Jordi Puigneró, amb qui parlem de què el TSJC manté les eleccions a Catalunya pel 14 de febrer i de si és o no perillós anar a votar enmig de la pandèmia del coronavirus

Comentem l’actualitat amb els tertulians Ricard Fernández Deu i Manu Simarro, i també connectem amb Lluis Falgàs. Amb els tertulians conversem amb Dolors Canals, professora de dret administratiu de la Universitat de Girona, sobre el periple judicial en el qual pot entrar el 14F. I a Alfonso García, propietari restaurant Casa Alfonso de Barcelona, sobre les mesures a la restauració contra el coronavirus i com s'organitza el sector per demanar ajuda. 

D’altra banda, Ariadna Gil i Joan Arqué ens presenten l’obra teatral 'Encara hi ha algú al bosc', que narra el relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans, acompanyats de Jaume Figueras i Pep Prieto. També parlem amb Adrián Fernández, responsable de mobilitat de Greenpeace Espanya, sobre la mortalitat per la contaminació.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán