Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Joan Carles Gallego, el 14-F en dubte i eleccions al Barça

15.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Joan Carles Gallego. El número 2 d'En Comú Podem al Parlament culpa al Govern de l’ajornament de les eleccions per manca de "previsió i valentia”. L’evolució de la pandèmia posa en dubte la celebració dels comicis el 14-F. N’hem parlat amb Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB, amb el periodista Lluís Falgàs, i amb el Dr. Robert Güerri, cap de secció del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital del Mar. A la tertúlia d'actualitat han participat Ricard Fernández Deu i Manu Simarro.

Tampoc està clar què passarà amb les eleccions al Barça. Ho he comentat amb el periodista Albert Font. Hem conegut les reivindicacions de la plataforma veïnal Eixample Respira, que demana reduir el trànsit al voltant de les escoles per reduir-ne la contaminació. I amb Jaume Figueras i Pep Prieto hem parlat de dues pel·lícules que podrien triomfar als Oscars.