Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons"

02.03.2021

Sergi Sabrià reconeix que la proposta d'Esquerra "no és la més ràpida, ni la més 'guai'", però que volen aconseguir una independència "que no duri vuit segons". En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, el vicesecretari general d'ERC insta a Junts per Catalunya a proposar una alternativa a la taula de diàleg.

En un altre sentit, el president en funcions del grup parlamentari d'Esquerra acusa el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de no voler indultar als líders independentistes que són a la presó. El representant d'Esquerra assegura que, quan hi ha voluntat política, passen coses. Per ell, els presos estarien en llibertat si el president de l'Executiu ho volgués. En aquest sentit, reitera la seva negativa a arribar a acords de Govern amb el PSC. Sobre les converses amb la CUP, reconeix que hi ha un "compromís" per avançar en quatre punts sobre el model d'orde públic, però que no existeix un acord tancat. Sabrià insta als cupaires a involucrar-se en la governabilitat, i assegura que estan contents amb el camí de les converses.