Cafè d'idees | Oriol Mitjà carrega contra Pere Aragonès | RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Mitjà: "Aragonès no és el més adient per presidir un govern"

Oriol Mitjà carrega contra el candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès. El metge investigador considera que no és el "més adient"...

14/04/2021 00:32:35
Recomendado para mayores de 12 años
Mitjà: "Aragonès no és el més adient per presidir un govern" Mitjà: "Aragonès no és el més adient per presidir un govern"
Mitjà: "Aragonès no és el més adient per presidir un govern" 00:32:35 14/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Oriol Mitjà carrega contra el candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès. El metge investigador considera que no és el "més adient" per presidir el nou govern de Catalunya. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, també s'autodescarta com a nou conseller de Salut i defensa que Josep Maria Armigon seria "molt millor conseller" que Alba Vergés. L'especialista en malalties infeccioses i salut global creu que"estan al caure" noves restriccions i explica la seguretat de vacunar amb AstraZeneca i Janssen. Defensa la seva vehemència durant la pandèmia i assegura que no buscava protagonisme, i critica a periodistes i metges per posarla ideologia per davant per la professió. Mitjà també parla de la depressió que pateix, i que ha sortit a la llum a través del seu llibre, A cor obert.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán