Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Sàmper reconeix que no s'ha condemnat prou la violència

01.03.2021

Miquel Sàmper reconeix que no s'ha condemnat de manera contundent la violència per no malmetre les negociacions amb la CUP. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, el conseller d'Interior diu que no vol criticar als cupaires, ja que estan en plenes negociacions: "No vull trencar res". D'altra banda, Sàmper reacciona al pacte anunciat per Dolors Sabater entre la CUP ERC: creu que "l'acord no existeix" i veu "malament" que s'hagi d'assabentar d'aquest acord a través dels mitjans: "Aquestes coses s'han de parlar entre tots". El conseller en funcions reconeix que hauria volgut acabar la feina i demana que Interior es tregui del focus polític.

Sobre els aldarulls posteriors a les manifestacions per la llibertat de Pablo Hasél, el conseller confirma que una de les 14 persones detingudes dissabte és una noia italiana, responsable de ruixar amb líquid inflamable la furgoneta de la Guàrdia Urbana, i que es podria acusar d'homicidi, en grau de temptativa. Sàmper reconeix que els Mossos no treballen amb seguretat i nega les paraules del diputat cupaire Carles Riera sobre les intervencions policials: "Mai intervé la policia si no hi ha hagut un atac previ a la policia".