Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Zaragoza: "Un govern d'esquerres amb Borràs i Canadell?"

05.03.2021

José Zaragoza carrega contra Esquerra per voler pactar amb Junts per Catalunya. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el diputat del PSC al Congrés es pregunta com es pot fer un govern d'esquerres amb Laura Borràs o Joan Canadell. Zaragoza critica que hagin optat pel "pacte de sempre" i assegura que estan "enganyant a la gent". El diputat critica els independentistes de posar en risc les inversions Catalunya, assegurant que els manifestants a la planta de SEAT Martorell van "en contra dels treballadors de SEAT". Zaragoza demana respecte al "consens constitucional" per no obrir un debat sobre monarquia o república i respectar la separació de poders. Sobre els aldarulls, el socialista creu que la violència s'ha condemnat tard i malament des del Govern.