Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme"

11.02.2021

Anna Grau carrega contra Junts per Catalunya i l'independentisme, assegurant que "l'única ultradreta en espais de poder l'encarna el separatisme català". En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, la número 2 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions catalanes del 14 de febrer compara els discursos de JxCat i Vox, que són "com un engany". Grau també defineix Vox com "un partit que no va de cara", "més friqui que d'ultradreta", com un "Podemos de dretes", i diu que "no és un partit constitucionalista, perquè proposa derogar l'estat de les autonomies", el que "l'arrengleraria amb els independentistes".

D'altra banda, la de Ciutadans no confia en el veto dels independentistes al PSC, creu que Salvador Illa intentarà un nou tripartit o una aliança amb els Comuns, si té l'oportunitat, creu que en aquestes eleccions pot venir d'un escó que hi hagi una majoria no independentista i envia un missatge a Oriol Junqueras: "Baixa el suflé i recuperem la convivència. El que plantegeu no pot ser".