Cafè d'idees | Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme"

Anna Grau carrega contra Junts per Catalunya i l'independentisme, assegurant que "l'única ultradreta en espais de poder l'encarna el separatisme...

11/02/2021 00:29:01
Recomendado para mayores de 12 años
Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme" Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme"
Anna Grau: "L'única ultradreta amb poder és el separatisme" 00:29:01 11/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Anna Grau carrega contra Junts per Catalunya i l'independentisme, assegurant que "l'única ultradreta en espais de poder l'encarna el separatisme català". En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, la número 2 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions catalanes del14 de febrer compara els discursos deJxCat i Vox, que són "com un engany". Grau també defineix Vox com "un partit que no va de cara", "més friqui que d'ultradreta", com un "Podemos de dretes", i diu que "no és un partit constitucionalista, perquè proposa derogar l'estat de les autonomies", el que "l'arrengleraria amb els independentistes".

D'altra banda, la de Ciutadans no confia en elveto dels independentistes al PSC, creu que Salvador Illa intentarà un nou tripartit o una aliança amb els Comuns, si té l'oportunitat, creu que en aquestes eleccions pot venir d'un escó que hi hagi una majoria no independentista i envia un missatge a Oriol Junqueras: "Baixa el suflé i recuperem la convivència. El que plantegeu no pot ser".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán