Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

Magazín d'actualitat amb Gemma Nierga s'emet tots els matins simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4.

El programa compta amb una entrevista central, una tertúlia d'actualitat amb diferents protagonistes i diverses seccions, amb col·laboradors com Víctor Amela, Queco Novell o Jaume Figueras i Pep Prieto.

Añadir a favoritos

Fernández: "Junts vol esperar els resultats de Mad

20.04.2021

Alejandro Fernández creu que Esquerra i, especialment, Junts per Catalunya estan a l'espera dels resultats de les eleccions madrilenyes del 4M per acabar de tancar l'acord de Govern a Catalunya. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, el diputat del PP creu que volen veure quins són els suports que té el PSOE de Pedro Sánchez per determinar l'estratègia de la legislatura. El president dels populars a Catalunya també critica la "hipocresia" de molts líders "separatistes" com la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que carreguen contra l'estat i, alhora, en són funcionaris o cobren sous alts i pensions vitalícies. Fernández també defensa la feina d'Isabel Díaz Ayuso a Madrid i el seu perfil definit i audaç, i es mostra decebut amb partits com Podemos Ciudadanos, que considera moviments polítics que van tenir molts suports que "s'han enfonsat" quan els ha tocat paper institucional.