Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Felip VI i Pedro Sánchez visiten la planta de SEAT a Martorell

05.03.2021

El Rei Felip VI i el president del Govern, Pedro Sánchez visiten la planta de SEAT. Una convocatòria que es va ajornar al desembre per la quarantena del cap de l'executiu. De forma oficial, la visita és pel 70è aniversari del fabricant espanyol, però es podria anunciar la fabricació a Martorell d'un nou vehicle elèctric de Volkswagen i l'electrificació de la planta amb fons europeus. Cap conseller de la Generalitat hi participarà en aquest acte com a protesta per la presència del Rei. El Govern català hi enviarà un alt càrrec de l'executiu. Els CDR, ANC i Òmnium han convocat protestes al voltant de fàbrica per manifestar el seu rebuig a la presència del monarca.