Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Eva Granados, Àlex Arenas i la Catalunya postpandèmia

04.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Eva Granados. La viceprimera secretària del PSC ha defensat la candidatura de Salvador Illa per fer de revulsiu contra el procés. A la tertúlia d'actualitat han participat Sara González i Rafa López. Hem parlat amb Àlex Arenas, físic i catedràtic de la URV, sobre l'evolució de la Covid19 i la necessitat d'endurir les restriccions. I hem conversat amb Genís Roca, coordinador del Grup de Treball Catalunya 2022.

Avui acaba la 28a Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut. Enguany, una edició molt especial i molt necessària marcada per la crisi provocada per la pandèmia. N'hem parlat amb Sandra Serra, referent a Catalunya de la campanya. I hem comentat l'actualitat futbolística amb Edgar Fornós, Gemma Herrero i Xabi Fortes.