Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Carlos Carrizosa, restriccions i Daniel López Codina

26.02.2021

Gemma Nierga entrevista Carlos Carrizosa, candidat de Ciutadans a les darreres eleccions catalanes del 14-F. A la tertúlia amb Ricard Fernandez Deu i Manu Simarro, parlem de les modificacions en les restriccions contra el coronavirus, en conversa amb Francesc Casanovas, portaveu de l'Associació de Comerciants de Centres Comercials de Catalunya, i Xavier Guardià, portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona. Sobre les noves variants de la Covid-19 i la gestió de la pandèmia, entrevistem Daniel López Codina, biofísic i investigador del BIOCOM-SC de la UPC, coneixem també l'opinió d'aquesta gestió d'Adriana Ribas, coordinadora d'Amnistia Internacional de Catalunya. Acabem el programa parlant de cine i sèries amb el Pep Prieto, acompanyats també de David Martos, organitzador dels Premios Feroz, arrel de les paraules negacionistes del coronavirus de l'actriu Victoria Abril.