Cafè d'idees - Entrevista a Lorena Roldán
Cafè d'idees  Entrevista a Lorena Roldán

Cafè d'idees - Entrevista a Lorena Roldán

Disponible hasta 21-02-2222

08/10/2020 00:30:58
Recomendado para mayores de 12 años
Entrevista a Lorena Roldán Entrevista a Lorena Roldán
Entrevista a Lorena Roldán 00:30:58 08/10/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

A l'entrevista la portaveu de Ciutadans al Senat, Lorena Roldán s'ha referit a la possible imputació de Pablo Iglesias al 'Cas Dina' i li ha demanat coherència si bé ha dit que "és una fase molt inicial, regeix la presumpció d'innocència". Roldán ha dit que "la cosa no punta gaire bé". Sobre el pla anunciat ahir per Pedro Sánchez de crear 800.000 llocs de treballs ha dit que "és expert en fer anuncis, propaganda mediàtica, aquests anuncis no s'acaben de materialitzar, tant de bo el puguem tirar endavant i també ha dit que estudien donar suport als pressupostos, "seria irresponsable no fer-ho"

Sobre Catalunya ha recordat que van guanyar a les urnes, però això no es va traduir amb un canvi al govern "L'alternativa és anar plegats, que el constitucionalisme vagi plegat a les urnes, perquè som majoria." Lorena Roldán també s'ha referit a la situació de la pandèmia "Hi ha indicadors socials que ens diuen que Catalunya està pitjor que la resta de comunitats autònomes. Perquè hem tingut govern que no han gestionat la comunitat. Ja sortíem últims".

També ha parlat del sector de l'oci nocturn, després de la marxa enrere de la normativa que els permetia obrir amb restriccions: "No es pot tenir a la gent amb aquesta incertesa, la gent ha fet unes inversions". I sobre la visita de demà del Rei Felip ha recordat que "Aquí hi va haver un cop a la democràcia, aquella Catalunya de convivència ha desaparegut".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán