Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Àngels Chacón, incendi a Badalona i Open Arms

10.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Àngels Chacón. La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat ha descartat rotundament presentar-se a les eleccions en coalició amb el PNC. A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira i Montserrat Nebrera. Pendents de l’incendi a una nau de Badalona, hem parlat amb el seu alcalde, Xavier García Albiol i amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper. I també hem connectat amb Ferran Moreno, membre de Stop Mare Mortum Badalona i Badalona Acull.

A plató ens ha acompanyat Òscar Camps, fundador i director d’Open Arms. Hem comentat el documental "Cartas Mojadas", amb ell i amb Paula Palacios, directora del llargmetratge. En l’espai de cultura, Víctor Amela ha parlat del llibre "Un bon cel" amb el seu autor, el periodista Toni Soler. I Xavier Sardà ens ha avançat que a "Obrim fil" d’aquesta nit debatran sobre si som esclaus del cos.