Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Ada Colau, pla de vacunació i Reis d'Orient

05.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Ada Colau. L’alcaldessa de Barcelona considera incompatible que Salvador Illa sigui candidat a la Generalitat i ministre alhora. A la tertúlia d’actualitat han participat Milagros Pérez Oliva i Antonio Baños. Hem parlat sobre el pla de vacunació contra la Covid19 amb Rafa Vilasanjuan, director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d’ISGlobal. I també amb David Carbajales, portaveu de SATSE Catalunya.

Hem comentat les noves restriccions que afecten els comerços amb Víctor García, portaveu de l'Associació Espanyola de Centres Comercials a Catalunya. I avui que és la Nit de Reis, hem connectat amb el Patge Gregori per saber si tot està preparat. També hem parlat amb el Mag Pere Rafart per conèixer els detalls del programa especial que ha preparat RTVE Catalunya per retransmetre l’arribada dels Reis d’Orient. Queco Novell i Manu Simarro han analitzat des d’un punt de vista teatral l’actualitat política.