Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Ada Colau, Javier Cercas i vacuna de Janssen

04.03.2021

Gemma Nierga entrevista Ada Colau, alcaldessa de Barcelona. A la tertúlia amb Toni Aira i Montserrat Nebrera, connectem amb el periodista Rodolfo Irago, per valorar la sortida de presó de Villarejo i la vacunació de les infantes, i entrevistem al doctor José Moltó, metge i investigador principal de l'assaig de Janssen a l'Hospital Germans Trias i Pujol. Entrevistem també Jaume Roura, president de FECAVEM i del Gremi del Motor, sobre el model de ciutat de Barcelona i les superilles de l'Eixample. I a l'espai final d'en Víctor Amela ens visita l'escriptor Javier Cercas, que ens presenta la seva darrera novel·laIndependencia, i acabem el programa amb Xavier Sardà, que ens explica de què parlaran a l'Obrim fil.