Enlaces accesibilidad

Més que esport Logotipo de 'Més que esport' Todos los Dilluns a divendres de 19.30 a 20.00 hores. Dimarts a divendres de 01.00 a 01.30 hores en Ràdio 4

'Més que esport' vol ser una altra manera de gaudir de l'esport i ' als oients històries i fites esportives que habitualment no tenen cabuda en els programes o informatius d'actualitat esportiva. Per això el programa inclou entrevistes amb esportistes anònims que tenen una història humana al darrera; amb ex esportistes professionals per conèixer com és la seva vida desprès de l'esport així com un recorregut per la geografia catalana, els seus pobles i la seva gent, amb l'esport com a excusa, entre d'altres coses.

Síguenos en facebook.

Añadir a favoritos

Més que esport - Parlem amb l'equip Zúrich AEFAT

11.03.2020

L'equip Zúrich AEFAT participa des de l'any 2017 en quatre maratons espanyoles: Sevilla, Barcelona, Sant Sebastià i Màlaga, per donar visibilitat i buscar finançament per la investigació de l'Ataxia Telangiectasia, una malaltia minoritària. ho fan gràcies a un grup de corredors solidaris procedents de diferents llocs d'Espanya que participen a les curses portant les cadires dens nens i joves amb Ataxia d'entre 11 i 30 anys. En parlem avui al Més que esport.