Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Si fa mal no és amor

17.01.2020

Si l'amor fa mal no és amor. Ens ho explica la filòsofa i escriptora Montse Barderi. Explorem amb ella si hi ha una manera d'estimar "en femení" i com se sap quan l'amor que hi ha en una relació és amor vertader o un succedani. Entrevistem també Adelaide Baracco, teòloga feminista italiana que ens portarà el testimoni d'Etty Hillesum, una jove jueva alemanya que als anys 40 va trobar l'amor místic a través de l'amor eròtic. Una dona oblidada de la teologia oficial perquè es va lliurar a l'amor des de la més absoluta llibertat. Etty va morir a Auswitch.