Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Pensions de viduïtat + Avortament a Andorra

20.09.2019

D'una banda, prenen la paraula Joana Torroella i Inés Vidal, de l’Associació Ciutadana pels Drets de les Dones, les conegudes com a dones del mocador verd, que es concentren els dies 25 de cada mes a la plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar que s’augmenti la pensió que perceben. Porten gairebé dues dècades reclamant pensions de viduïtat dignes, des que es van lliurar 730.000 signatures al Congrés dels Diputats el 25 d'octubre de l'any 2000.

I per un altre, escoltem a Vanessa Mendoza Cortés, de Stop Violències Andorra, i a Sílvia Aldavert, de Ca la Dona i de l'Associació de Drets Sexuals i Reproctius, que han organitzat una campanya de suport a les dones andorranesi celebren una jornada reivindicativa el dia 28 de setembre (Dia d'Acció Global per la Despenalització de l'Avortament).