Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos
20.12.2019

Parlem de feminisme i de sexe, del vincle que es pot establir entre la sexualitat i la salut, el benestar i els drets sexuals. I ho fem de la mà de Krizia Nardini, doctora en estudis de gènere, que està fent tallers d’educació sexual a la infància i l'adolescència amb el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS), Imma Sust, periodista, que porta les relacions públiques de la botiga eròtica Amantis a Barcelona i Eva Moreno, sexòloga i terapeuta, membre de l’Associació d'Especialistes en Sexologia, creadora de Tapersex, autora de Mi deso depende de mi.