Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Les bruixes porten dol + Una dona en flames

28.02.2020

La periodista Anna Solana i la filòloga Roser Pubill avancen detalls del documental "Les Bruixes porten dol", que s'estrena a TVE el 8 de març (Dia Internacional de les Dones) sobre la cacera de bruixes a Catalunya. I Marta Nieto fa la crítica en clau de gènere d'una de les grans pel·lícules que ens ha deixat 2019: "Retrat d'una dona en flames" de la directora Céline Sciamma, guanyadora del Premi al Millor Guió a Cannes; una obra fílmica que fa una reconstitució del món des dels referents femenins.