Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Covid-19: La custòdia de menors durant el confinament

24.04.2020

A cinc setmanes de confinament, Marisa Fernández, de Dones Juristes, assenyala que durant l'estat d'alarma i confinament per la pandèmia del coronavirus s'han donat abusos quant a la guàrdia i custòdia dels menors en aquelles parelles on el pare és un maltractador. Els criteris dels jutjats de família de Barcelona, ara rectificats, han comportat que qui tenia la guàrdia en el moment de decretar-se el confinament podia decidir si els menors tornaven o no a la parella amb qui tenen custòdia compartida. En el despatx de Marisa Fernández portes sis casos de mares que estan angoixades perquè no han pogut recollir de tornada els seus fills o filles.