Vespre a La 2 - Programa d'actualitat infrormativa a RTVE Play
Vespre a La 2  "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero

El programa d'emprenedoria de TVE Catalunya, "Tinc una idea", va aconseguir dissabte el Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb...

12/05/2015 00:00:43
"Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero
"Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero 00:00:43 12/05/2015
Sinopsis

El programa d'emprenedoria de TVE Catalunya, "Tinc una idea", va aconseguir dissabte el Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb el treball "Companyia de teatre La Cubana, entre bambalines". 

Els premis reconeixen el treball de "Tinc una idea" perquè "explica de forma amena i interessant el funcionament d'una companyia de teatre, i com va evolucionar del teatre d'aficionats a una de les millors companyies de teatre actuals". També van destacar l'enfocament diferent de la peça i que amb reportatges com aquest es fomenta la televisió de qualitat.

"Companyia de teatre La Cubana, entre bambalines" mostra l'evolució artística i professional de la prestigiosa companyia teatral La Cubana, que fa unes setmanes acaba de finalitzar una gira per tota Espanya. El reportatge, amb guió de Judith Fernández, és un treball de l'equip del programa i dels equips tècnics del Centre de Producció de Sant Cugat del Vallès. 

Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació estan organitzats pel Consell Comarcal del Garraf i compten amb el recolzament de diverses entitats culturals i periodístiques de Catalunya. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán