Presentat per:  Àfrica de Miquel Dirigit per:  Àngel Càrceles

Programa setmanal de 30 minuts de durada, que resum l'actualitat del cap de setmana i ens apropa als seus protagonistes, a més d'abordar allò que serà notícia durant la setmana que s'enceta amb la visita d'un convidat al que entrevistarem al plató.

 

El títol del programa ja és de per sí una declaració d'intencions. “Sempre Positius” és un espai en el que donarem veu a aquelles entitats esportives catalanes i aquells esports minoritaris de Catalunya en forma de reportatges.

Tot això sense oblidar-nos dels esports anomenats majoritaris, com el futbol, on el Barça i l'Espanyol també hi tindran cabuda, així la resta d'equips catalans, ja siguin masculins o femenins.

Ni tampoc dels esports d'equip, com el bàsquet, l'handbol, l'hoquei, el voleibol, el futbol sala o el waterpolo, o els esports individuals, com el tennis, l'atletisme o el motor, entre d'altres.
 

Tindrem cura d'altres aspectes del món de l'esport, com ara el factor psicològic, la preparació física o l'alimentació, que abordarem en forma de seccions.
  

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Sempre positius - 25/06/12

25 juny 2012

Programes complets (72)

Els últims 231 programes de Sempre positius

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios