Punts de vista a casa - Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil Moliner
Punts de vista  Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil M

Punts de vista a casa - Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil Moliner

Disponible hasta 21-02-2222

25/06/2020 00:24:37
Recomendado para todos los públicos
Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil M Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil M
Jaume Figueras, Gemma Nierga i Nil M 00:24:37 25/06/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista a casa' compta amb el cronista de cinema Jaume Figueras, la periodista Gemma Nierga i el músic Nil Moliner. A més, la secció d'arquitectura, l'homenatge a Carlos Ruiz Zafón, la iniciativa 'Pinta la pinça', #PoesíaEnTuSofá i la nova edició del BCN Film Fest.

Aquesta setmana Tània Sarrias entrevista Jaume Figueras i Gemma Nierga per parlar del seu llibre 'El cinema que ens va obrir els ulls', on reviuen la màgia del cinema i recorden aquelles pel·lícules que més els han emocionat.

Tània Sarrias també parla amb el músic Nil Moliner sobre el seu últim single 'La bestia' i les cançons que ha fet durant el confinament.

A la secció d'arquitectura, Núria Moliner se centra en les tendències de l'arquitectura post pandèmia: com mantenir la salut dels nostres habitatges i els materials i productes que s'han d'utilitzar per estar més segurs a casa.

El programa també recorda l'escriptor Carlos Ruiz Zafón. A més, mostra la iniciativa solidària 'Pinta la pinça', una nova #PoesíaEnTuSofá amb la poeta Patricia Benito i les propostes cinematogràfiques de la nova edició del Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest).

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán