El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció"
El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció"

El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció"

05/02/2021 00:02:47
El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció" El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció"
El PDeCAT apel·la als indecisos per tenir "la clau" i Cs s'erigeix en "la solució a la corrupció" 00:02:47 05/02/2021
Sinopsis

La campanya electoral arriba a l'equador i les forces independentistes redoblen atacs contra el PSC després del CIS publicat aquest dijous. Des de JxCat, la candidata Laura Borràs diu que només una victòria de junts evitarà un govern del PSC i Comuns amb el suport de VOX. En la mateixa línia va Esquerra. L'exvicepresident Oriol Junqueras considera que és un perill votar al PSC i diu que la seva formació és l'única que pot aturar-ho.

Mentrestant, el PDeCAT es carrega d'ànims després de veure com segueixen creixent en les enquestes i confia a convèncer els indecisos per obtenir "la clau" al Parlament. La candidata Àngels Chacón diu preferir condicionar el govern des de fora. Ciutadans s'erigeix en "l'única solució per acabar amb la corrupció" i planteja un bonus de 500 euros per família per incentivar el turisme a Catalunya o eliminar la taxa turística durant la pandèmia.

El candidat del PSC, Salvador Illa, assegura que la transició ecològica serà un pilar fonamental del seu programa de govern si arriba a la Generalitat. Des dels comuns, l'alcaldessa Ada Colau, assegura que els ajuntaments són l'administració més propera a la gent i urgeix una reforma que entengui el paper del municipalisme davant la inacció del govern actual. La CUP proposa instaurar una renda mínima universal de 735 euros a cada adult i 150 a cada infant.

Idiomas
Castellano