www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la tele - Al ritme d'Elèctrica Dharma

08 juny 2011

Aquesta setmana "Memòries de la tele" parlarà amb els components de l'Elèctrica Dharma , el grup de musica que va compondre les sintonies dels programes de TVE "Quitxalla" i "Terra d'Escudella"

El grup català commemora el 25è aniversari de la mort d¿un dels seus membres, Esteve Fortuny, i el programa ha volgut contribuir amb aquest homenatge que li fan el guitarrista i compositor repassant la trajectòria de l'Elèctrica Dharma a Televisió Espanyola a Catalunya .

Espais con "Ahora", "Tot Art", "Terra d'Escudella", "Taula de so", "Temps de cançons", "Art Flash" o "Musical Express" han comptat amb la participació de la Dharma que fins i tot ha compost sintonies per als programes "Quitxalla" o "Terra d'Escudella"

TVE també ha dedicat programes especials al grup com ara "Dharma a Zeleste" o "20 anys de Dharma". Populars cançons com "La presó del rei de França", "Inanaihé" o "Stella splendens" també les sentirem a "Memòries de la tele"

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz es desplaça a Sant Vicenç dels Horts per parlar amb els seus veïns de la calor.

I a la Butaca, visitem CASTELLDEFELS on els seus veïns ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Al ritme d'Elèctrica Dharma" veure menys sobre "Memòries de la tele - Al ritme d'Elèctrica Dharma"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios