www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la tele - Retorn a la infància

01 juny 2011

Aquesta setmana Memòries de la tele parlar amb Claudio Biern, productor, guionista i director de dibuixos animats com "Willy Fog", "D'Artacan y los Mosqueperros" o "David el Gnomo"

Aquest dimecres, molts telespectadors retornaran el passat i reviuran la infantessa gràcies al Memòries de la tele. De la mà de Claudio Biern, guionista, productor i director de televisió, recordarem com els nens de la dècada dels vuitanta gaudien amb els dibuixos animats que encara avui trobem a les nostres pantalles. Amb aquest polifacètic mallorquí, creador de les aventures de "D'Artacan i los Mosqueperros", "Willy Fog", "David el Gnomo" o "Fútbol en acción" amb la mascota del Mundial de Futbol de España-82, Naranjito, repassarem els orígens dels herois d'aquella època.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz es desplaça a Sant Andreu de la Barca per parlar amb els seus veïns dels secrets del maquillatge.

I a la Butaca, visitem Les Borges Blanques on els seus veïns ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Retorn a la infància" veure menys sobre "Memòries de la tele - Retorn a la infància"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios