www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la tele - Adéu a "Memòries de la tele"

29 juny 2011

Aquest dimecres, "Memòries de la tele" s'acomiada després quatre anys repassant la història de Televisió Espanyola a Catalunya. Per aquest motiu, hem preparat un programa resum on recordarem alguns dels convidats que han passat per aquests gairebé 200 programes.

Des del maig de 2007 quan el programa va començar recordant el "Dr. Caparrós" i entrevistant el mític José Luís Barcelona, l'espai s'ha emès en diferents franges horàries aconseguint una bona acollida per part dels espectadors.

Durant aquest temps hem fet més de 300 entrevistes a persones vinculades amb Televisió Espanyola a Catalunya. Des de les primeres cares conegudes de la televisió com Irene Mir, Mònica Randall o Mario Beut, fins a estrelles actualment consolidades com Jordi González o Júlia Otero, que van començar el seu recorregut professional en aquesta casa.

A l'últim programa farem un resum d'algunes d'aquestes entrevistes que tants records ens han despertat. Veurem fragments de les entrevistes amb Rosa Maria Calaf, Constantino Romero o Mercedes Milà, i tornarem a fer memòria de programes com "Vostè pregunta", "la Lluna" o "Tariro, Tariro".

També tindrem un especial record per aquelles persones que en aquest temps ens han deixat, com Pepe Rubianes, Jordi Estadella o Llàtzer Escarceller, entre d'altres.

A la secció Memòries del Carrer, gravat al nostre centre de TVE Catalunya, reviurem les pífies de la tele

I a la Butaca, els veïns d'Olot ens ajudaran a presentar l' últim programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Adéu a "Memòries de la tele"" veure menys sobre "Memòries de la tele - Adéu a "Memòries de la tele""
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios