La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any
L'Informatiu  La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any

La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any

15/06/2021 00:00:55
La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any
La Terminal 2 de l'Aeroport del Prat ha recuperat l'activitat després de mig any 00:00:55 15/06/2021
Sinopsis

Torna l’activitat a la Terminal 2 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat després de 196 dies tancada. Aquest dimarts han tornat a operar les companyies que habitualment utilitzaven les instal·lacions com EasyJet o Rynair, que durant els darrers mesos s’han hagut de traslladar a la T1.

De moment la terminal ha obert les zones A pe les arribades no Shengen i B per les nacionals i totes les sortides. La T2C, on tradicionalment operava EasyJet, romandrà inoperativa. Tot plegat amb la mirada posada amb la recuperació del turisme aquest mateix estiu. 

Durant aquest dimarts estan programats només 60 vols, en prou feines una quarta part dels que eren habituals. Amb la reobertura de la terminal, també es torna a posar el servei gratuït de bus llançadora entre terminals i Aena ha assegurat que les instal·lacions comptaran amb totes les mesures de seguretat. La reobertura es fa amb la intenció de poder garantir les mesures de seguretat contra el coronavirus davant el previsible increment de turistes a l'estiu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán