Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan
L'Informatiu  Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan

Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan

09/06/2021 00:00:40
Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan
Els ajuntaments metropolitans acorden obrir les platges per Sant Joan 00:00:40 09/06/2021
Sinopsis

Els municipis de l'Àrea Metropolitana amb platges han decidit finalment no fer cas a Protecció civil i mantenen la decisió de deixar obertes les platges obertes per celebrar la revetlla de Sant Joan.

Celebrar la revetlla a les platges de Barcelona, Badalona, Sant Adrià, Gava, Castelledefels i Viladecans serà possible, però no es podrà arribar en cotxe, entrar-hi aparells de música ni beguda alcohòlica. El tinent d'alcalde de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona. Albert Batlle, ha assegurat que durant els dies vinents s'acabaran de definir les condicions per accedir a les platges, però entre altres coses també s'evitarà que la col·locació de tendes de campanya com en revetlles anteriors.

Batlle ha indicat que falten 13 dies per a la revetlla i que els municipis conjuntament explicaran les condicions amb una campanya. També ha recordat que a les 6 del matí es farà fora a les persones que encara estiguin als sorrals per iniciar l'operació de neteja.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán