El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya
L'Informatiu  El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya

El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya

21/04/2021 00:00:42
El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya
El Govern planteja ampliar dilluns la mobilitat a tota Catalunya 00:00:42 21/04/2021
Sinopsis

A partir de dilluns Catalunya podria recuperar la llibertat de mobilitat a tot el territori. El Procicat s'ha reunit aquest dimecres per abordar la situació epidemiològica i tot indica que decidirà aquest dijous aixecar el confinament comarcal. L’actual retrocés dels contagis i sobretot de la pressió sobre els hospitals de la quarta onada de la pandèmia permetrà relaxar les restriccions. En les darreres dues setmanes el Govern ha tingut sobre la taula el debat sobre la possibilitat d’ampliar el confinament comarcal a l’àmbit de les vegueries o fins i tot les regions sanitàries. La decisió es comunicarà aquest mateix dijous.

Un altre dels debats en el que han insistit des del sector de la restauració és el de recuperar l’activitat dels serveis als vespres. De moment, la Generalitat aposta per posar fi al tancament dels restaurants als centres comercials, vigent des de gener. Seguiran en aquest cas les mateixes regles que les resta i només podran obrir fins a les 17h tret que serveixin a domicili.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán