Concert de txel·lo a l'UCI
L'Informatiu  Concert de txel·lo a l'UCI

Concert de txel·lo a l'UCI

23/07/2021 00:00:36
Concert de txel·lo a l'UCI Concert de txel·lo a l'UCI
Concert de txel·lo a l'UCI 00:00:36 23/07/2021
Sinopsis

Quan el Pep va ingressar a l'Hospital General de Catalunya amb una pneumònia causada per la COVID-19, quatre dies després de ser positiu a una prova PCR, va haver de ser intubat. El Pep no responia a les sessions de prono ni als tractaments farmacològics. Tampoc va millorar quan el van col·locar a bocaterrosa per millorar l'expectoració. L'única opció per salvar la seva vida era connectar-lo a la teràpia ECMO, i per aquesta raó el van traslladar a la Vall d'Hebron, un dels centres especialitzats que poden realitzar aquesta tècnica.

El 25 de maig, 23 dies després del positiu, el van traslladar a la nova UCI i va començar a rebre fisioteràpia, tot i estar encara en un coma induït.

El Pep va despertar a mitjans de juny, el personal sanitari el va portar a que veiés la llum del sol després d'un mes, però el Pep es trobava molt desanimat.

Llavors la seva família va decidir animar-lo d'una manera molt especial. El Pau, un noi de 13 anys, va tocar per al seu pare, a qui no veia des de feia dos mesos, peces de Bach i bandes sonores amb el seu violoncel.

Ara el Pep millora i s'espera que pugui deixar l'UCI molt aviat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán