Casado desvincula el rei del debat dels indults
L'Informatiu  Casado desvincula el rei del debat dels indults

Casado desvincula el rei del debat dels indults

14/06/2021 00:01:17
Casado desvincula el rei del debat dels indults Casado desvincula el rei del debat dels indults
Casado desvincula el rei del debat dels indults 00:01:17 14/06/2021
Sinopsis

La Moncloa descarta, de moment, aprovar els indults als líders del procés en el Consell de Ministres d'aquest dimarts. Malgrat tot, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, deixa entreveure que aquesta mesura de gràcia podria ser qüestió de dies.

L'endemà de la manifestació a Colón, el protagonisme continua sent per la presidenta madrilenya. Les polèmiques paraules de Díaz Ayuso apuntant al paper del rei a l'hora de signar els indults han portat a la vicepresidenta, Carmen Calvo, a demanar una rectificació. La incomoditat del PP avui es feia evident i aquest matí el seu líder, Pablo Casado, s'ha afanyat a posar fi a l'enrenou desvinculant al rei del debat.

Des d'Unidas Podemos, però, creuen que Ayuso ha deixat al monarca en una posició molt delicada. Els independentistes prefereixen posar el focus en els tempos i demanen que la tramitació sigui ràpida. I davant el dubte sobre com seran aquests possibles indults, Jordi Sánchez, diu que els presos veurien inacceptable que anessin lligats al penediment.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán