Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput
L'Informatiu  Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput fins a les 23 h

Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput fins a les 23 h

30/04/2021 00:01:27
Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput fins a les 23 h Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput fins a les 23 h
Els restaurants obriran a partir del 9 de maig en horari ininterromput fins a les 23 h 00:01:27 30/04/2021
Sinopsis

Bars i restaurants comencen a veure la llum al final del túnel. A partir del dia 9 de maig podran obrir en horari ininterromput fins a les 23 h. Ho faran amb les mateixes condicions d'aforament que al migdia i l'obertura serà tant a interiors com a les terrasses. Aquesta és una de les mesures de flexibilització que ha comunicat Salut per donar aire al sector de la restauració.

Per una altra banda, les mesures actuals segueixen en vigor una setmana més fins a la fi de l'estat d'alarma. Només han introduït canvis menors, com ara l'eliminació del topall de les 20 h de l'horari dels parcs infantils i les assemblees esportives amb un 50% de l'aforament.

Una altra mesura és l'obertura dels parcs d'atraccions. Tot i que inicialment s'havia dit que podrien reobrir aquest dilluns, finalment s'ha decidit esperar una setmana més i obrir-los amb un 30% de l'aforament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán