Una app controla l'afluència de gent en espais turístics
L'Informatiu  Una nova App millorarà la gestió dels fluxos de visita als espais turístics

Una nova App millorarà la gestió fluxos de visita als diferents espais turístics

11/05/2021 00:00:27
Una nova App millorarà la gestió dels fluxos de visita als espais turístics Una nova App millorarà la gestió dels fluxos de visita als espais turístics
Una nova App millorarà la gestió dels fluxos de visita als espais turístics 00:00:27 11/05/2021
Sinopsis

Turisme de Barcelona i Ajuntament de Barcelona, amb EureCat com a partner tecnològic, ha presentat avui a l’espai Valkiria Hub de Poblenou, una nova App que pretén evitar la congestió dels diferents espais turístics oferint altres alternatives de visita. Check Barcelona és el nom de la nova aplicació, una guia de la ciutat i dels seus entorns metropolitans i provincials amb informació en temps real sobre ocupació i disponibilitat dels equipaments, espais públics, platges, disponibilitat de pàrquings, i altres espais d’interès turístic.

En un entorn Covid-19, on la sensibilitat del visitant ha crescut en relació a les mesures de seguretat, Check Barcelona permet gestionar les visites en moments i espais de menor afluència la qual cosa permet augmentar la seguretat i alhora millorar l’experiència del visitant.

L’objectiu de la nova aplicació, gratuïta, és dotar al visitant d’una eina que li permeti conèixer, en temps real, l’estat d’ocupació dels diferents espais i gestionar la reserva seguint els protocols de seguretat i aforaments establerts. D’aquesta manera, en optimitzar la visita, augmenta el grau de satisfacció del visitant i millora la gestió dels espais i atraccions turístiques amb una concentració elevada de visitants. La informació actualitzada dels protocols de seguretat, mobilitat i altres aspectes rellevants també contribueix a la seguretat de la visita.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán