Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 25/02/19

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 25/02/19

25 feb 2019

Un testimoni assegura que les conselleries del Govern de Jaume Matas varen pagar a l'empresa Over Marketing per treballs que no s'havien fet.
El Govern ha presentat avui el projecte per dur el Metro al Parc Bit a finals de l'any que ve. La intenció és ampliar la línia que va fins a la Universitat.
Crítiques de l'oposició cap al Règim Especial de Balears. El Govern el defensa com el millor text que ha tengut l'arxipèlag fins ara.
L'observatori Palma XXI presenta avui la carta històrica de Palma, un viatge interactiu per veure com ha crescut la ciutat des dels seus orígens fins ara.
Les Balears lideren un any més la taxa de sinistralitat laboral, però per primera vegada en 7 anys, l'índex de sinistralitat en el lloc de feina ha disminuït.
Avui ha arribat al Port d'Eivissa el primer creuer d'aquesta temporada. Amb un milenar de persones a bord, arriba un mes abans que l'any passat.
Dura derrota del Palma Futsal abans de la Copa d'Espanya. L'equip va perdre ahir en el darrer minut al camp de l'Aspil Ribera Navarra per 3 a 2.
Al temps, predomini del Sol amb temperatures primaverenques que es mouen entre els 4 graus de mínima i els 15 de màxima.

ver más sobre "Informatiu Balear - 25/02/19" ver menos sobre "Informatiu Balear - 25/02/19"
Programas completos (4841)
Clips

Los últimos 11.320 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos