Informatiu Balear: Informatiu Balear - 19/08/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 19/08/13

19/08/2013 00:24:29
Informatiu Balear - 19/08/13 Informatiu Balear - 19/08/13
Informatiu Balear - 19/08/13 00:24:29 19/08/2013
Sinopsis

Els hotelers calculen que la inestabilitat a Egipte desviarà uns 120 mil turistes a les Balears. Uns efectes que començaran a notar-se a partir de la tardor i que podria allargar algunes setmanes la bona temporada turística.

El PSOE exigeix la compareixença del conseller d'Hisenda per explicar les gestions de cara als pressuposts generals de 2014. El PP considera que aquests trencaran definitivament amb l'herència enverinada dels socialistes.

Detingut a Eivissa el presumpte líder d'una banda de taxis pirata. Les multes sembla que no aturen aquesta activitat il·legal i els ajuntaments eivissencs acumulen més de 150 vehicles incautats als seus dipòsits.

Una nina de 4 anys està ingressada en estat greu a l'hospital de Son Espases després de caure des d'una tercera planta, a ca seva, a Palma. La Policia investiga els fets, però tot apunta a que es tracta d'un accident.

Rafel Nadal guanya el seu primer Màsters de Cincinnati i es va situa com a número dos del món. El manacorí du camí de completar la millor temporada de la seva carrera, i en l'Obert dels Estats Units podria amenaçar el número 1 de Novak Djokovic.

El Mallorca va caure derrotat amb estrèpit per 4-0 al camp del Sabadell. Les errades defensives van condemnar l'equip d'Oltra, que és el primer coer de la Segona divisió.

Demà tendrem cels parcialment ennigulats i temperatures una mica més baixes. Màximes de 31 graus arreu de les illes. El vent bufarà de Tramuntana i Gregal a Menorca i a Mallorca. A Les Pitituses bufarà Llevant, més fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano