Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 16/10/19

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 16/10/19

16 oct 2019

Els hotelers de Mallorca han demanat avui ajornar el pagament de l'IVA dels hotels afectats per la fallida de Thomas Cook.
Els nous jutjats d'Eivissa hauran d'esperar. Avui han anunciat que l'obertura es retarda a final d'any o a principi de l'any 2020.
Una enquesta encarregada per plataformes de lloguer vacacional diu que un de cada ters balears es beneficia d'aquesta activitat.
La Conselleria de Mobilitat ha imposat 134 sancions per un valor de 311.000 euros contra el transport irregular a l'aeroport de Palma.
Comença la venda de paquets vacacionals de l'Imserso. En poques hores s'exhaureixen totes les places per a Les Canàries.
La fiscalia i la resta de parts acorden demanar una pena de 25 anys de presó per a l'acusat de cremar la seva exparella.
El Mallorca vol donar la sorpresa aquest dissabte a Son Moix. La dificultat és màxima, s'enfronta al Madrid que és el líder.
Al temps, es nota un descens tèrmic que ha obligat a agafar roba de l'armari. Les mínimes han caigut fins als 10 graus als punts més freds de Mallorca. Les màximes avui no passaran dels 26. El front fred que travessa la Península afecta també a l'arxipèlag però no durà gaire pluja durant aquesta setmana. 

ver más sobre "Informatiu Balear - 16/10/19" ver menos sobre "Informatiu Balear - 16/10/19"
Programas completos (4849)

Los últimos 11.339 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos