Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 14/02/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 14/02/13

14 feb 2013

Fins al mes d'abril hi ha previstos als jutjats de Palma un centenar d'execucions hipotecàries. En total, juntament amb els lloguers impagats, cada dia tres famílies perdran ca seva.

Comença a Madrid la 32 edició d'ARCO, la principal fira d'art contemporani de tot l'Estat, amb la participació de 4 galeries mallorquines.

Els diputats de l'oposició han publicat la declaració de la renda al web dels seus partits. El PP ho farà aviat i més endavant seran tots al web del Parlament.

El ple del Consell de Mallorca aprova modificar el contracte amb l'empresa que gestiona els fems. La nova redacció autoritza importar residus i cremar-los.

La producció de sobrassada de Mallorca ha baixat un 5% el darrer any. Cau el consum intern, però augmenten les exportacions.

Continua la ratxa de lesions al Mallorca. Geromel s'ha retirat de l'entrenament, per molèsties a un turmell, i Antonio López ha recaigut i està pràcticament descartat per al partit de Mestalla.

Cel poc ennigulat arreu de les Illes. Temperatura diürna en lleuger ascens. A Menorca i nordest de Mallorca, vent del nord moderat.

ver más sobre "Informatiu Balear - 14/02/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 14/02/13"
Programas completos (4793)
Clips

Los últimos 11.224 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos