Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 04/09/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 04/09/13

04 sep 2013

El Tribunal Superior de Justícia decidirà abans que comenci el curs si suspén cautelarment l'aplicació del decret de tractament integrat de llengües, tal i com demanen dos dels sindicats. El Govern no ha volgut valorar la convocatòria de vaga. L'assemblea de docents, que ja ha reunit les 4 mil firmes necessàries, s'hi afegirà.

La casa del Rei aclara que el monarca va fer un prèstec i no una donació a la infanta Cristina. A més, la defensa de Matas demana la declaració de desenes de nous testimonis d'empresaris i polítics en el cas Noos.

L'ajuntament de Palma rebaixa l'IBI una mitjana del dos i mig per cent, però tot i així augmentarà la recaptació. Cort ha detectat irregularitats en cases rurals i xalets que pagaven menys del que els tocava.

Un miler de persones assisteixen al pregó alternatiu de les festes de Gràcia a Maó. Demanaren als governants que gestionin d'una manera més humana la sortida a la crisi ecònomica.

Lluita contra la mosca de la fruita. El Govern prova un nou mètode per capturar massivament aquest insecte, que es una de les principals plagues que afecten als cultius balears, sobretot als arbres fruiters.

Álex Geijo ja entrena amb el grup i per tant la plantilla del Mallorca està tancada per enguany. L'equip, coer inesperat de Segona, prepara el partit de dissabte davant el sorprenent líder, l'Alcorcón.

Per demà s'espera l'arribada de niguls, i hi ha possiblitat que caigui qualque gota. El vent seguirà bufant de Llevant i Gregal i les temperatures es mantenen altes, Máximes de 30 a Mallorca i 29 a Menorca i les Pitiüses.

ver más sobre "Informatiu Balear - 04/09/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 04/09/13"
Programas completos (4787)
Clips

Los últimos 11.212 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos